Kníhkupectvá vám v dnešnej dobe ponúkajú aj učebnice najpoužívanejšieho jazyka na svete. Modernou čínštinou hovorí až jeden bilión ľudí vo svete a v súčasnosti sa ich počet stále zvyšuje. Dokonca aj slovenské jazykové školy prichádzajú s rozšírením svojej ponuky o tento jazyk, ktorý ma nielen na Slovensku úžasnú a perspektívnu budúcnosť. Vyberte si knihy z tejto kategórie, okrem cudzích jazykov tu nájdete napríklad aj dejiny československého práva či rôzne knihy z ekonomického, technického smeru alebo z iných humanitných oblastí.
Učebnica zahŕňa tématické celky: výživa človeka, zloženie potravy, obilniny a strukoviny a výroba múky.Dátum vydania: 28.7.2007Vydanie: 1.Väzba: brožovanáISBN: 978-80-8091-052-5Strán: 100Formát (mm): 205x260.
Učebnica Strojníctvo III. pre tretí ročník SPŠ z vydavateľstva Expol Pedagogika.Učebnica Strojníctvo 3 obsahovo nadväzuje na predchádzajúce učebnice strojníctva. V tematickom celku Strojárska technológia nájdu žiaci informácie o výrobe ozubených kolies, špeciálnych spôsoboch obrábania a obrábacích strojoch, ...
Druhá časť učebnice surovín zahŕňa tieto tematické celky: múka, hodnotenie kvality múky, skladovanie múky a kypracie prostriedky.Dátum vydania: 28.7.2008Vydanie: 1.Väzba: brožovanáISBN: 978-80-8091-128-7Strán: 92Formát (mm): 205x260.
Učebnica Odborná spôsobilosť v elektrotechnike 2 svojím obsahom nadväzuje na jej prvú časť. Učebnica je zameraná na uzemnenie a ochranné vodiče elektrických zariadení, ochranu objektov pred bleskami, ochranu proti nadprúdom, kladenie silových elektrických rozvodov, vnútorné elektrické inštalácie v objektoch ...
Novú učebnicu chémie pre gymnáziá spracoval v súlade s novým vzdelávacím štandardom autorský kolektív pod vedením hlavnej autorky doc. RNDr. J. Kmeťovej, PhD.
Obsahom učebnice sú investičné náklady, odpisy, energetické náklady, mzdové náklady a výrobné náklady.
Druhá časť učebnice svojím obsahom nadväzuje na učebnicu Telekomunikácie 1. Vysvetľuje princíp vzniku a šírenia elektromagnetických vĺn, venuje sa telekomunikač….
Druhá časť učebnice technológie zahŕňa vlastný technologický postup pri výrobe pečiva: prípravu cesta, jeho zrenie, delenie a tvarovanie, dokysnutie vytvarovaných cestových kusov a pečenie pečiva.Dátum vydania: 3.4.2008Vydanie: 1.Väzba: brožovanáISBN: 978-80-8091-114-0Strán: 84Formát (mm): 210x297.
Učebnica obsahuje základné a správne zásady pri príprave jedál, sú v nej úvedené aj receptúry.Dátum vydania: 10.1.2007Vydanie: 1.Väzba: brožovanáISBN: 978-80-8091-055-6Strán: 88.
Učebnica Technológia pre študentov druhého ročníka učebného odboru kuchár z vydavateľstva Expol Pedagogika.
Dnes sú všetky moderné CSD systémy založené na parametrickom modelovaní. Virtuálne 3D modely umožnili prudký rozvoj tzv. simulačných metód a teda aj optimalizčných postupov navrhovania. Veľmi intenzívne sa to prejavilo hlavne v niektorých špecializovaných oblastiach.Jednou z nich je oblasť programovania ...
Kniha: Technologie potravin I: (EAN:9788070805091) máte možnosť kúpiť na Literama.sk..
Europa Sobotáles; ISBN: 978-80-86706-20-7;
Čítanka je určena studentům češtiny jako cizího jazyka, kteří mají rádi příběhy a mýty a na základě jejich významového sdělení je baví odhalovat jazykové zákonitosti češtiny. Obsahuje soubor sedmnácti adaptovaných textů např. K. Čapka, K. J. Erbena, D. Fischerové, J. Haška, B. Hrabala, B. Němcové, J. ...
Předkládaná kniha je již třetím, upraveným vydáním úspěšné publikace Statistická analýza experimentálních dat (předchozí, druhé vydání vyšlo v nakladatelství Academia roku 2004). Do rukou se tak čtenáři dostává vysokoškolská učebnice exaktního zpracování dat, která je určena především studentům vysokých ...
Učebnica poskytuje poznatky, informácie z oblasti spracovania rýb, hydiny, zveriny, pštrosov, ktorých chov sa rozširuje.
Kniha - autor Jiří Černý; Jan Holeš, 740 strán, český, pevný bez matného krytu Abecedný slovník významných predstaviteľov slovenskej lingvistiky od počiatkov do súčasnosti. Heslá obsahujú základné biografické dáta a hlavné odbory činnosti každého lingvisti, zoznam jeho najdôležitejších publikovaných ...