Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Encyklopédie
Kniha stručne charakterizuje históriu prípravy chleba od začiatkov ľudstva na našej Zemi. Podrobnejšie popisuje začiatky remesla na Slovensku od 5.storočia, vznik cechov, ich pôsobnosť, postupné uplatňovanie techniky pri výrobe chleba, vývoj výroby a spotreby, organizačné štruktúry podnikov po 2. svetovej ...viac
Kniha stručne charakterizuje históriu prípravy chleba od začiatkov ľudstva na našej Zemi. Podrobnejšie popisuje začiatky remesla na Slovensku od 5.storočia, vznik cechov, ich pôsobnosť, postupné uplatňovanie techniky pri výrobe chleba, vývoj výroby a spotreby, organizačné štruktúry podnikov po 2. svetovej vojne, vznik a rozvoj priemyslovej pekárskej výroby. Zaznamenáva aj niektoré zaujímavosti z regiónov Slovenska, významné osobnosti slovenského pekárstva a spomienky viacerých účastníkov na pekárske remeslo. Slovenský text.
Prezrite si ďalšie Encyklopédie, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Encyklopédie.