Kernel Season´s White Cheddar 80g

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Dochucovadlá

Kernel Season''s White Cheddar 80g korenia zmes v prášku s príchuťou čedaru na ochutenie popcornu a krekrov na vyprážanie. Pred použitím koreniacu zmes pretrepte. Návod na prípravu popcornu s koreniacou zmesou Kernel Season''s White Cheddar v Popkornovač, v ktorom sa kukurica pražia na oleji Na prípravu ...viac

Najprezeranejšie produkty v kategórií Dochucovadlá

Popis

Kernel Season''s White Cheddar 80g korenia zmes v prášku s príchuťou čedaru na ochutenie popcornu a krekrov na vyprážanie. Pred použitím koreniacu zmes pretrepte. Návod na prípravu popcornu s koreniacou zmesou Kernel Season''s White Cheddar v Popkornovač, v ktorom sa kukurica pražia na oleji Na prípravu popcornu s touto príchuťou použite kukuricu typu butterfly. Podľa návodu na obsluhu k Vášmu prístroju upražte dávku čerstvého popcornu. Upraženú kukuricu (popcorn) podľa Vašej chuti posypte koreniacou zmesou a dôkladne premiešajte. Koreniaca zmes nikdy nesypejte do prístroja, ale iba na upraženú kukuricu mimo prístroja. Pokiaľ Vám koreniaca zmes na popcornu málo "drží", skúste pri pražení kukurice použiť viac tuku (oleja). Náš tip Pre dosiahnutie čo najlepšieho výsledku pri výrobe popcornu odporúčame použiť nami odskúšaný olej s maslovou príchuťou. Návod na prípravu popcornu s koreniacou zmesou Kernel Season''s White Cheddar v Popkornovač, ktorý kukuricu pražia horúcim vzduchom, alebo v silikónovom Popkornovač (miske) do mikrovlnnej rúry Na prípravu popcornu s touto príchuťou použite kukuricu typu butterfly. Podľa návodu na obsluhu k Vášmu prístroju upražte dávku čerstvého popcornu. Pretože je kukurica upražené horúcim vzduchom, chýba ju potrebná "mastnota" a koreniace zmesi na nej nebude držať. Preto je dôležité hotový popcorn pred zmiešaním s koreniacou zmesou "omastiť". Najprv vypukaný popcorn zmiešajte s trochou oleja alebo rozpusteného masla. A až potom do popcornu podľa Vašej chuti primiešajte potrebné množstvo koreniace zmesi - vďaka oleju sa zmes dobre spojí s popcornom. Koreniaca zmes ani tuk nikdy nedávajte do prístroja, ale iba na upraženú kukuricu mimo prístroja. Náš tip Pre dosiahnutie čo najlepšieho výsledku pri výrobe popcornu odporúčame použiť nami odskúšaný olej v spreji. Zloženie Čedar (Zmes čedaru [mlieko, syrové kultúry, soľ, enzýmy], srvátka, sójový olej, laktóza, kyselina citrónová, kyselina mliečna), soľ, srvátka, maslovej mliečne pevné látky, dextróza, hydrolyzovaný kukuričný proteín, inozinanu sodný a guanylát sodný, cibuľa a cesnak, oxid kremičitý (protihrudkujúca látka). Alergény Mlieko, sója Priemerné nutričné ​​hodnoty v 100g zmesi energie 1055 kJ / 252 kcal tuky 12 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g sodík 11,25 g sacharidy 27 g z toho cukry 0 g proteín 9 g.

Reklama

Reklama