Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Dochucovadlá
Zdravé zahusťovanie, s Hraškou, to už nie je problém. Chutne a rýchlo zahustíte akúkoľvek omáčku aj polievku (bez zápražky). nbsp;Má vysoký obsah vlákniny a je zdrojom horčíku, zinku a draslíku. Neobsahuje lepok, laktózu, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani farbivá. Chutí vynikajúco! nbsp; nbsp;Použitie: ...viac
Zdravé zahusťovanie, s Hraškou, to už nie je problém. Chutne a rýchlo zahustíte akúkoľvek omáčku aj polievku (bez zápražky). nbsp;Má vysoký obsah vlákniny a je zdrojom horčíku, zinku a draslíku. Neobsahuje lepok, laktózu, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani farbivá. Chutí vynikajúco! nbsp; nbsp;Použitie: nbsp;Hraška je veľmi vyhľadávaná pre jej všestranné použitie – na zahusťovanie, bešamelové omáčky, pomazánky, obaľovanie a ako náhrada vajec. nbsp;Postup: nbsp; nbsp;Polievka: 1PL Hrašky ( približne 30g) zamiešame do 1,5 l vlažnej polievky, potom varíme 20 minút. nbsp;Omáčky: 2 PL Hrašky (cca 50g) použijeme na zahustenie 600ml omáčky. Hrašku rozmiešame vo vode a 20 minút povaríme. nbsp;Hraška na zahušťovanie slúži aj k zahusťovaniu omáčiek a šťiav, nahradí vajíčka v ceste, využijeme ju pri zapekaní aj pri robení cesta, výborne chutí aj v pomazánkach. nbsp;Po 20 minútach varenia je Hraška lahodná a dobre stráviteľná, nemá horkastú chuť po hrachu. nbsp;Zloženie: nbsp;hrach (70%), zmes obilnín (kukurica, ryža, proso), soľ s obsahom 40% draslíka, zmes koreniaVýživové údaje na 100g: Energia: nbsp;1379 kJ / 326 kcal; nbsp;tuky: nbsp;3,8 g nbsp;z toho nasýtené mastné kyseliny: nbsp;1,1 g; nbsp;sacharidy: nbsp;53,9 g nbsp;z toho cukry: nbsp;1,8g; nbsp;bielkoviny: nbsp;16,6 g; nbsp;soľ: nbsp;2,5g; nbsp;vláknina: nbsp;9,4g; nbsp;Krajina pôvodu: nbsp;Česká republika.
Prezrite si ďalšie Dochucovadlá Ceria, najprezeranejšie produkty Ceria alebo najlacnejšie Dochucovadlá.