Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Ďalšia odborná literatúra
Autor dospel po tridsaťročnej praxi na klinike k presvedčeniu, že u najrizikovejšej skupiny pacientov možno mozgovej mŕtvici v 75% prípadov zabrániť a že k mnohým mozgovým príhodám dochádza úplne zbytočne, pretože pacienti a lekári nevyužívajú najnovšie dostupné poznatky o prevencii tejto choroby. V ...viac
Autor dospel po tridsaťročnej praxi na klinike k presvedčeniu, že u najrizikovejšej skupiny pacientov možno mozgovej mŕtvici v 75% prípadov zabrániť a že k mnohým mozgovým príhodám dochádza úplne zbytočne, pretože pacienti a lekári nevyužívajú najnovšie dostupné poznatky o prevencii tejto choroby. V tejto knihe sa čitateľ – kniha je určená predovšetkým čitateľovi-pacientovi – dozvie sa všetko potrebné. V prvom oddiele získa vedomosti a znalosti, ktoré mu pomôžu stať sa lekárovi rovnocenným partnerom, v druhom – a to je ešte podstatnejšie – sa dozvie, čo pre seba môže urobiť vlastným pričinením. Autor pripojil i slovník lekárskych pojmov, zoznam liekov a kapitolu o zdravej výžive založené na krétskej stredomorskej kuchyni s tipmi, ako si pripraviť naozaj zdravé a pritom chutné menu. Českému čitateľovi sa môže (a pravdepodobne bude) zdať, že recepty sú akoby z iného sveta – že je mu väčšina ingrediencií prakticky nedostupná. Autor však zdôrazňuje, že pokiaľ v jeho receptoch nenájdeme zaľúbenie, môžeme vyskúšať iné. Podstatou je, že relatívne prijateľné jedlo nie je dosť dobré jedlo. Jedlo musí človeka chuťovo nadchnúť!?
Prezrite si ďalšie Ďalšia odborná literatúra, najprezeranejšie produkty N/A alebo najlacnejšie Ďalšia odborná literatúra.