Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Cukor
Cukor s príchuťou kivi na sladký popcorn a na cukrovú vatu (200g) Špeciálny, farebný cukor s kiwi príchuťou na výrobu sladkého popcornu a cukrovej vaty. Pri použití nami dodávaného výrobníka cukrovej vaty vystačí jedno balenie cukru na 20 porcií voňavej cukrovej vaty. Sladký popcorn je možné pripravovať ...viac
Cukor s príchuťou kivi na sladký popcorn a na cukrovú vatu (200g) Špeciálny, farebný cukor s kiwi príchuťou na výrobu sladkého popcornu a cukrovej vaty. Pri použití nami dodávaného výrobníka cukrovej vaty vystačí jedno balenie cukru na 20 porcií voňavej cukrovej vaty. Sladký popcorn je možné pripravovať iba v prístrojoch, ktoré sú určené na výrobu sladkého popcornu. Originálne cukry na popcorn a cukrovú vatu od Popkornovač.sk Cukry na popcorn a cukrovú vatu sú vyrobené podľa našej vlastnej receptúry. Pri výrobe kladieme dôraz nielen na chuť a vôňu, ale aj na konzistenciu, aby sa cukor dal použiť ako na výrobu sladkého popcornu, tak aj na výrobu nadýchanej cukrovej vaty. V príprave domáceho popcornu a cukrovej vaty sa vyznáme Nechceme byť "obyčajným" obchodom, ktorý predáva tovar, ktorý pozná iba z obrázkov či propagačných materiálov výrobcov. Dobre si uvedomujeme, že osobná skúsenosť s konkrétnym produktom je jedinou možnosťou, ako sa s ním dokonale zoznámiť – overiť jeho vlastnosti, spoľahlivosť, v prípade surovín aj ich chuť. Preto všetky produkty pred uvedením do predaja osobne testujeme, skúšame a samozrejme aj ochutnávame. Vďaka tomu Vám môžeme ponúknuť iba kvalitné a overené výrobky, poradiť s výberom av neposlednom rade odovzdať naše skúsenosti a tipy na správnu prípravu čerstvého, chutného domáceho popcornu či cukrovej vaty. Nižšie uvádzame nami odskúšaný a odporúčaný návod na prípravu popcornu a cukrovej vaty s touto zmesou. Návod na prípravu sladkého popcornu v popkornovači, ktorý kukuricu praží horúcim vzduchom, alebo v silikónovom popkornovači (miske) do mikrovlnnej rúry "Teplovzdušné" popkornovače nie sú určené na priamu prípravu sladkého popcornu (nesmie sa do nich dávať cukor a ani žiadne iné ochucovadlá alebo tuk!). Ale aj tak sa s ich pomocou dá sladký popcorn pripraviť. Na prípravu sladkého popcornu použite kukuricu typu mushroom. Upražte dávku (100g kukurice) čerstvého popcornu a vypukovaný popcorn dajte do väčšieho hrnca. Teraz je potrebné rozpustiť 50g ochuteného cukru. Na rozpustenie odporúčame použiť menší hrniec so silným dnom, aby došlo k rozvomernému rozpúšťaniu cukru. Akonáhle bude cukor rozpustený, rovnomerne ním zalejte pripravený popcorn. Potom popcorn dôkladne pomocou napr. varešky, premiešajte a nechajte cca 5min. odstáť. Medzitým cukor vychladne. Potom popcorn ešte raz premiešajte - dôjde tak k "rozlámaniu" väčších kusov popcornu, ktoré sa k sebe cukrom prilepili. Počas prípravy dbajte na zvýšenú opatrnosť - rozpustený cukor je veľmi horúci a mohlo by dôjsť k poraneniu. Sladký popcorn nikdy nepripravujte v domácich popkornovačoch, u ktorých nie je výslovne v návode uvedené, že sú vhodné na prípravu sladkého popcornu, mohlo by dôjsť k ich nenávratnému poškodeniu či k zraneniu! Návod na prípravu sladkého popcornu v popkornovači Retro Classic Do kotlíka prístroje nalejte 1 a pol odmerky (je súčasťou balenie) oleja a nechajte popkornovač podľa návodu na obsluhu 3-4 minúty nahriať. Potom ho vypnite a do kotlíka pridajte 1 "zarovnanú" odmerku (tiež je súčasťou balenia) kukurica typu mushroom a 20g ochuteného cukru a popkornovač opäť zapnite. Akonáhle prestane kukurica pukať, popkornovač vypnite a vyklopte kotlík s vypukaným popcornom. Tento postup je odskúšaný s nami dodávanou kukuricou a cukrom. Do kotlíka nedávajte viac ako uvedených 20g cukru! Dbajte na zvýšenú opatrnosť a pred konzumáciou popcornu počkajte, než vychladne. Návod na prípravu sladkého popcornu v popkornovači Whirley-Pop Do popkornovače Whirley-Pop nalejte 4 polievkové lyžice oleja a dajte na zapnutý sporák. Po celú dobu praženia popcornu a prvotného "rozpálenia" oleja musí byť veko popkornovača zatvorené. Akonáhle sa olej rozpáli (cca po 1-2 minútach) nasypte dovnútra 50g kukurica typu mushroom a 20g ochuteného cukru na výrobu popcornu. Pomaly a priebežne otáčajte kľukou po celú dobu praženia kukurice. Celá dávka kukurice je vypukaná po cca 3-4 minútach. Akonáhle začne pukanie kukurice spomaľovať, odstavte popkornovač zo sporáka. Opatrne odklopte horné veko popkornovača a hotový popcorn presypte do servírovacie misy. Do kotlíka nedávajte viac ako uvedených 20g cukru! Uvedené časové lehoty sú iba orientačné - závisí na akom sporáku popkornovač používate. Tento postupje odskúšaný s nami dodávanou kukuricou a cukrom. Náš tip Na dosiahnutie čo najlepšieho výsledku pri výrobe popcornu odporúčame použiť nami odskúšaný olej s maslovou príchuťou. Návod na prípravu cukrovej vaty s výrobníkom Domoclip DOP 136 Pred prípravou prvej porcie cukrovej vaty nechajte zhruba 5 minút výrobník cukrovej vaty Domoclip DOP 136 nahriať a potom ho vypnite. Potom pomocou dodávanej odmerky nasypte do stredovej "hlavy" výrobníka vaty cukor - počkajte až sa "hlava" úplne zastaví. Odporúčame necelú odmerku (cca 10g). Je dôležité, aby bol cukor rovnomerne rozprestretý. Pripravte si špajľu, na ktorú budete vyrobenú cukrovú vatu namotávať. Vhodné sú drevené hranaté špajle z našej ponuky, na ktoré sa vata veľmi dobre namotáva. Zapnite výrobník a behom pár okamihov sa začne tvoriť cukrová vata, ktorú namotávajte na špajli podľa tohto postupu : Držte špajľu vo zvislej polohe, otočte ju niekoľkokrát zvnútra okolo misy. Potom špajľu položte vodorovne a otáčajte s ňou nad rotujúcou "hlavou" a navíjajte tak cukrovú vatu. Keď je cukrová vata hotová, výrobník vypnite. Pre výrobu ďalšej cukrovej vaty postup opakujte. Zloženie cukor, ochucujúca a aromatická látka, arabská guma, farbivo E133, E102. Produkt môže nepriaznivo ovplyvňovať činnosť a pozornosť detí. Priemerné nutričné hodnoty v 100g energetická hodnota 1700 kJ/400 kcal tuky 0 g z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g sacharidy 100 g z toho cukry 100 g bielkoviny 0 g soľ 0 g.
Prezrite si ďalšie Cukor Popkornovač.cz, najprezeranejšie produkty Popkornovač.cz alebo najlacnejšie Cukor.