Súčasná svetová gastronómia určuje trendy, ktoré by mal sledovať každý, kto pracuje v tejto oblasti. Určite však nie je na škodu, ak tieto trendy sledujú aj domáce gazdinky. Ak vás láka a celej vašej rodine chutí napríklad talianska, francúzska, balkánska či čínska kuchyňa, kníhkupectvá vám ponúkajú rôzne cudzokrajné kuchárky. Všetky tieto ponúkané knihy obsahujú recepty, ktorými docielite tú správnu chuť daného jedla. Vyberte si preto tú, ktorá vás najviac zaujme a urobte z vašej domácej kuchyne svetovú.
Knihu Klenoty klasické evropské kuchyně (Roman Vaněk) si môžete pohodlne objednať na iPark.sk Nakupujte v spoľahlivom internetovom kníhkupectve iPark.sk.
Kuchárska kniha na prípravu cestovín? Veď je to také jednoduché! A s radami od pravého Taliana ešte chutnejšie! Pripravte si doma penne, farfalle, tortelliny, tagliatelle, orechiette či gnocchi. Staňte sa odborníkom na všetky typy cestovín! Mašličky, rúrky, plnené či bez plnky. Špagety, buchtičky, rezance ...
Following her hugely popular RTE TV series, Catherine''''s Italian Kitchen, and her latest show, Catherine''''s Roman Holiday, Catherine Fulvio presents her personal collection of recipes to brighten up Irish kitchens with delicious flavours of Italy. This wonderful selection of vibrant recipes, influenced ...
V publikácii nájdete takmer 500 receptov a každý z nich nesie autorkin nezamenitelný rukopis. Ak budete pripravovať jednoduché, či mimoriadne zložité pokrmy, budete na každej stránke vnímať autorkinu vodcovskú ruku. Pretože neexistuje nikto, kto by nás previedol talianskou kuchyňou s väčším zaujatím ...
Full of uncomplicated, tasty meals to tempt both vegetarians and meat-eaters alike, this title intends to enthuse readers to bring more meat-free cooking into their repertoires. From Fruit and Nut Granola to Asparagus Tart, Mexican Bean Tortilla to Coconut Rice Pudding, it includes ideas for every meal, ...
There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking ...