Vysokopercentný - 65% - mliečna čokoláda pripravená z kakaových bôbov pestovaných na ostrove Jáva v Indonézii. Konzistencia hlaďounká s chuťovými tónmi karamelu a kondenzovaného mlieka. 65% mliečna čokoláda je ideálna lahôdka pre tých, ktorí sa nechcú rozhodovať, či majú radšej horkú alebo mliečnu čokoládu. ...
V Južnej Amerike vyrástla, na Slovensku dospela. Naša mliečna čokoláda je bohato sypaná sušeným ovocím - višňami a malinami. Spája tak sladkú chuť s mliečnou a tú s jemne kyslastou. Je vyrobená z kakaa Fino de Aroma, od bôbu až k výslednej tabuľke čokolády rozdelenej na osem častí. Lebo také je naše ...
V Južnej Amerike vyrástla, na Slovensku dospela. Horká čokoláda je bohato sypaná sušenými čučoriedkami a ríbezľami. Spája tak sladkú, horkú a kyslastú chuť. Je vyrobená z kakaa Fino de Aroma, od bôbu až k výslednej tabuľke čokolády, rozdelenej na osem častí. Lebo také je naše Slovensko. Každý kraj chutí ...
V Južnej Amerike vyrástla, na Slovensku dospela. Táto horká čokoláda je bohato sypaná sušenými malinami a višňami a spája tak sladkú chuť s horkou, a tú s jemne kyslastou. Je vyrobená z kakaa Fino de Aroma, od bôbu až k výslednej tabuľke čokolády, rozdelenej na osem častí. Lebo také je naše Slovensko. ...
Čokoláda má veľmi príjemnú kĺzavú konzistenciu. Zemitá, machová, plná chuť so štipkou rumu. Kakaové bôby, z ktorých je pripravená táto 75% čokoláda, pochádzajú z Kuby.
Chuťovo pestrá čokoláda s výraznou zemitosťou a korenenými tónmi škorice. V závere sa objavujú aj jemné ovocné tóny. Kakaové bôby, z ktorých je táto delikátna čokoláda pripravená, pochádzajú z Haiti.
Orechy - kokos v čokoláde Zmena farebného štýlu šablóny pre potraviny Kokos v mliečnej čokoláde Bery Jones500 gKokos v mliečnej čokoláde od značky Bery Jones ocenia ako milovníci voňavého kokosu, tak i čokolády. Túto skvelú pochúťku si vychutnáte doma pri televízore, ale aj ako malú desiatu na výlete. ...
Čokoládu Francois Pralus Madagascar odporúčame nechať veľmi zvoľna rozpúšťať na jazyku - možno sa totiž dočkáte prekvapenia až v tejto 100% čokoláde, ktorá neobsahuje ani zrnko cukru, objavíte sladké ovocné tóny. Získané ocenenia z medzinárodných súťaží: bronzová medaila, International Chocolate Awards, ...
Zmes pražených orieškov v čokoláde.Trvá hodiny vyrobiť rovnomerné čokoládové dražé a týždne vymyslieť receptúru. Chrumkavé čokoládové guľôčky vznikajú postupným obaľovaním zŕn a orechov, vrstva po vrstve. Výber tých najlepších čokoládových dražé obsahuje pistácie v mliečnej čokoláde, mandle v mliečnej ...