Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Červené víno
Skvelé sýtené ríbezľové víno vyrobené výhradne z čiernych kultivarov ríbezlí, čo je prvým a základným predpokladom vysokej kvality tohto ovocného vína. Veľmi prísnym strážením rmutu počas fermentácie, ktorá prebieha prostredníctvom ušľachtilých klonov kvasiniek pri regulovanej teplote za pravidelného ...viac
Skvelé sýtené ríbezľové víno vyrobené výhradne z čiernych kultivarov ríbezlí, čo je prvým a základným predpokladom vysokej kvality tohto ovocného vína. Veľmi prísnym strážením rmutu počas fermentácie, ktorá prebieha prostredníctvom ušľachtilých klonov kvasiniek pri regulovanej teplote za pravidelného premiešavania, vzniká toto lahodné a jemné, no v chuti plné, dlhé a šťavnaté vínko s podmanivou ríbezľovou arómou a priam mystickou tmavočervenofialovou farbou. Krásne ovocné víno s intenzívnou ríbezľovo - podmanivou vôňou, rubínovo-červenou farbou, príjemnými kyselinkami, ktoré sú dovážené zbytkovým cukrom, vytvára harmóniu zmyselných chutí. Je vyrobené modernou technológiou, počas ktorej sa toto vzácne ovocie fermentuje v rototankoch pri prísnom sledovaní kvasnej teploty. Ušľachtilé kvasinky, enzymatické pochody, fermentačná činnosť a neustále premiešavanie pod pravidelným dohľadom malo pozitívny vplyv na kvalitu tohoto výsledného produktu. Odporúčame podávať: Víno z čiernych ríbezlí značky PEREG je vhodné najmä k tmavším výraznejším mäsám v ťažších úpravách (divina, hovädzie mäso), výborné je aj v kombinácii s mäsami podávanými s rôznymi ovocnými omáčkami. Vynikne tiež pri dezertoch ako maková štrúdľa, tvarohové guľky, pirohy plnené ríbezľami. Rovnako sa dá použiť ako digestív namiesto fortifikovaného vína á la Porto. Odporúčane podávať pri teplote 12 - 15 °C.
Prezrite si ďalšie Červené víno Pereg, najprezeranejšie produkty Pereg alebo najlacnejšie Červené víno.