Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Brúsky na nože
Svetová špička medzi brúskami na nože, vďaka ktorej sa každý môže stať expertom na brúsenie nožov. Všetko, čo musíte urobiť, je 3x až 4x pretiahnuť ostrie noža po celej jeho dĺžke cez diamantom naostrený karbid-volfrámový mechanizmus. Dôraz je kladený nielen na perfektný výsledok - naostrenie noža, ale ...viac
Svetová špička medzi brúskami na nože, vďaka ktorej sa každý môže stať expertom na brúsenie nožov. Všetko, čo musíte urobiť, je 3x až 4x pretiahnuť ostrie noža po celej jeho dĺžke cez diamantom naostrený karbid-volfrámový mechanizmus. Dôraz je kladený nielen na perfektný výsledok - naostrenie noža, ale aj na bezpečnosť pri používaní brúsky. Použitie brúsky je prispôsobené nielen klasicky pre pravákov, ale aj pre ľavákov. Patentovaný mechanizmus silnej sacej prísavky zaistí dokonalú stabilitu brúsky, takže ju nemusíte pridržiavať rukami a nôž nabrúsite niekoľkými ľahkými pohybmi pohodlne jednou rukou bez použitia sily.Brúsny profil 20 ° zaistí optimálne nabrúsenie aj vrúbkovaných nožov, dokáže obnoviť ostrie vyrobené z nehrdzavejúcej, karbónovej aj tvrdenej ocele.Elegantný moderný vzhľad dodáva brúske AnySharp celokovové telo vybavené modrým polymérovým krytom. Vyberte si zo širokej palety farieb tú, ktorá ladí s vašou kuchyňou, alebo jednoducho tú, ktorú milujete! Prémiová brúska využívaná aj svetoznámymi šéfkuchármi a kuchrárskymi celebritami vás ohromí aj prémiovou 10-ročnou záručnou dobou. Nevyhadzujte staré nože, naostrite ich!. Krájanie mäsa, zeleniny alebo čerstvého pečiva - s ostrým nožom je ľahšie. Brúska na nože AnySharp obnovuje všetky ostria bez ohľadu na to, ako veľmi tupý by bol váš nôž. Naostrí všetky nože – aj tie vrúbkované. Jedinečná patentovaná brúska AnySharp využíva diamantom ostrený karbid-volfrámový mechanizmus, ktorý obnoví akékoľvek ostrie nožov vyrobených z ocele, či už z klasickej nehrdzavejúcej, karbónovej, či tvrdenej. Nabrúsite s ňou aj oceľové nože s antiadhéznym teflónovým povrchom. Dokonca, na rozdiel od iných brúsok či ocieľok, nabrúsi aj vrúbkované nože (nože na chlieb a pečivo). Bezpečnosť na prvom mieste. Unikátnym bezpečnostným prvkom brúsky nožov AnySharp je patentovaný systém extra silnej sacej prísavky, ktorá sa pevne prichytí k akémukoľvek hladkému povrchu alebo pracovnej doske v kuchyni a vy tak môžete brúsiť nože bez nutnosti pridržiavať samotnú brúsku a riskovať tým zranenie. Ochrana ostria. Počas ostrenia nožov, pretiahnutím ostria po celej jeho dĺžke profilom v tvare písmena "V", sa môže stať, že ostrím noža zavadíte o telo brúsky. Aby nedošlo k poškodeniu ostria noža, je vrchná časť brúsky vybavená kvalitným polymérovým krytom. Ostrý nôž = bezpečný nôž. Vďaka brúske AnySharp každý z vás ľahko nabrúsi aj ten najtupší nôž a obnoví jeho ostrie do špičkovej kvality s optimánym tvarom ostria. Pri prvom použití sa tupým nožom, z čepele oddelia drobné čiastočky kovu. Potom už k naostreniu noža stačí použiť veľmi ľahký tlak a od čepele sa oddelí už len mikroskopické množstvo kovových častíc. Každá žena aj muž zvládne nabrúsiť svoj nôž. Nabrúsiť nôž pomocou ocieľky alebo brúsneho kameňa nie je ľahkou úlohou a vyžaduje to nemalú mieru zručnosti a skúsenosti. Vďaka brúske na nože AnySharp môže profesionálne výsledky dosiahnuť každý. Profil v tvare písmena "V" za vás udržuje optimálny uhol 20 ° a vy tak vždy dosiahnete perfektné ostrie. Niekoľkými jednoduchými pohybmi obnovíte ostrie vášho noža. Všetko, čo musíte urobiť, je 3x až 4x pretiahnuť ostrie noža po celej jeho dĺžke cez diamantom ostrený karbid-volfrámový mechanizmus. Kompaktné rozmery, 6 x 6 x 5 cm. Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti (64 g) nie je problém AnySharp uložiť do zásuvky kuchynskej linky a mať ju tak vždy poruke. Vďaka silnej prísavke môžete AnySharp pripevniť na chladničku alebo na obloženie kuchynskej linky. Garantujeme záruku perfektného výkonu - bezchybného naostrenia vašich nožov počas 10 rokov - teda pre približne 10.000 použití!
Prezrite si ďalšie Brúsky na nože Anysharp, najprezeranejšie produkty Anysharp alebo najlacnejšie Brúsky na nože.