Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Aminokyseliny
L-tyrozín (tyrozín, tyrosine, L-tyrosine) je neesenciálna aminokyselina, ktorá ľahko prechádza krvno-mozgovou bariérou, kde premieňa fenylalanín na tyrozín. V tele sa vo veľkých koncentráciách nenachádza, pravdepodobne preto, že sa rýchlo metabolizuje.Tyrozín sa nachádza v kazeíne (mliečna bielkovina) ...viac
L-tyrozín (tyrozín, tyrosine, L-tyrosine) je neesenciálna aminokyselina, ktorá ľahko prechádza krvno-mozgovou bariérou, kde premieňa fenylalanín na tyrozín. V tele sa vo veľkých koncentráciách nenachádza, pravdepodobne preto, že sa rýchlo metabolizuje.Tyrozín sa nachádza v kazeíne (mliečna bielkovina) a iných mliečnych výrobkoch (napr. syr), ale aj v niektorých druhoch mäsa, či v červenom víne.Ľudské telo používa komplexný mechanizmus na reguláciu množstva tyrozínu v bunkách. Ak ho má príliš málo, produkuje sa prostredníctvom rôznych metabolických procesov. Keď ho je naopak príliš vela, rozkladá sa.450mg L-tyrozínu v 1 kapsule!Náš TIP!U nás nájdeš aj L-tyrozín v práškovej forme.Zloženie: L-tyrozín, želatínová kapsula.Upozornenie: Prípravok nie je vhodný pre deti, osoby do 18 rokov, tehotné a dojčiace ženy. Výživový doplnok sa nesmie používať ako náhrada rozmanitej stravy. Uchovávajte mimo dosahu malých detí. Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie prekročiť.L-valín, L-tryptofán a L-fenylalanín môžu znížiť absorpciu tyrozínu!Tyrozín môže spôsobiť zvýšenie produkcie hormónov štítnej žľazy, preto by sa mu mali vyhnúť osoby so zvýšenou funkciou štítnej žľazy.Skladovanie: Skladujte v suchu, mimo priameho slnečného žiarenia pri teplotách 6-25°C. Nevystavujte mrazu a vlhkosti.Dávkovanie: 1-krát denne užite 1 kapsulu a zapite dostatočným množstvom vody.Odporúčaná denná dávka: 1 kapsulaÚčinné látky v ODD (1 kapsula): L-tyrozín 450mg (referenčná výživová hodnota nie je definovaná).Distribútor: Green Medical, s.r.o., Rybná 716/24, 110 00 Praha 1, Česká republika.
Prezrite si ďalšie Aminokyseliny Warrior, najprezeranejšie produkty Warrior alebo najlacnejšie Aminokyseliny.