Fiskars ožnice na silné konáre prevodové jednočepelové PowerGear 112180

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Záhradné nožnice

Nožnice na silné konáre jednočepeľové PowerGear ( S ) L71 Fiskars 112180( Nožnice na silné konáre PowerGear prevodové, jednočepelové (S) L71 Fiskars 1001556 )Menšie dvojručné nožnice so spodnou m dorazom z materiálu FiberComp. Sú vhodné pre strihanie suchých tvrdých konárov.Horná čepeľ je vyrobená z ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Záhradné nožnice

Popis

Nožnice na silné konáre jednočepeľové PowerGear ( S ) L71 Fiskars 112180( Nožnice na silné konáre PowerGear prevodové, jednočepelové (S) L71 Fiskars 1001556 )Menšie dvojručné nožnice so spodnou m dorazom z materiálu FiberComp. Sú vhodné pre strihanie suchých tvrdých konárov.Horná čepeľ je vyrobená z kalenej nerez ocele, ktorá zaručuje dlhú trvanlivosť ostria.Dvojručné nožnice Fiskars sú vhodné pre všetky druhy strihania v záhrade až do priemeru konárov 50 mm. Unikátny prevod PowerGear ™ zvyšuje strihový výkon a rovnomerne rozdeľuje silu , ktorú pôsobíme na držadlá tak, aby bola približne rovnaká v celom priebehu strihu. Patentovaná technológia PowerStep ™ umožňuje strihať vetvy v jednom alebo viacerých krokoc . Uľahčuje prácu mladým rovnako ako seniorom tým, že eliminuje záťaž a únavu a zvyšuje tak pohodlie pri práci. 
Nožnice sú vyrobené z polyamidu vystuženého sklenými vláknami, sú ľahké a veľmi pevné. Strižné čepele sú z kvalitnej CrMoV ocele, potiahnuté PTFE pre zníženie trenia.


Dvojručné nožnice Fiskars sa dodávajú v troch typoch: jednočepeľové, dvojčepeľové so spodnou čepeľou v tvare háku alebo v tvare bežných záhradných nožníc . Jednočepeľové nožnice sú určené pre strihanie suchého a tvrdého dreva. Dvojčepelové sa spodná čepeľou v tvare háku sú pre strihanie tlstých , surových vetví a posledný typ s nožnicovou čepeľou je navrhnutý pre presný strih konárov i špičkami čepelí .


Max priemer strihu : 38 mm
Dĺžka : 450 mmHmotnosť : 500 g

Reklama

Reklama