Eta Lori 2777 90050

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Do 48 hodín Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Kuchynské váhy

ETA Lori je presná kuchynská váha, ktorá váži do 5 kg, má funkciu TARE pre postupné dovažovanie a zvládne tiež meranie objemu vody a mlieka. Na prvý pohľad zaujme svojim čistým a extra tenkým designom v oranžovom prevedení. Vážiaca plocha je plastová a jedná sa o dobre zvolený povrch, ktorý sa veľmi ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Kuchynské váhy

Popis

ETA Lori je presná kuchynská váha, ktorá váži do 5 kg, má funkciu TARE pre postupné dovažovanie a zvládne tiež meranie objemu vody a mlieka.



Na prvý pohľad zaujme svojim čistým a extra tenkým designom v oranžovom prevedení. Vážiaca plocha je plastová a jedná sa o dobre zvolený povrch, ktorý sa veľmi ľahko udržuje čistý a je tiež odolný.



Hodnoty sa zobrazujú na prehľadnom LCD displeji a váženie je možné nielen v gramoch, ale tiež v librách, unciach, tekutých unciach a mililitroch v prípade merania objemu vody či mlieka.



Vypnutie je automatické po 2 minútach, čo výrazne šetrí batériu, ktorá je súčasťou balenia. Indikátory upozornia na preťaženie, ale včas aj na slabú batériu.



Medzi ďalšie praktické prvky patrí vysúvateľné pútko pre zavesenie váhy, protišmykové nožičky aj ľahká a hygienická údržba plastovej vážiacej plochy. A vážiť môžete hneď, ako ju vybalíte, pretože batériu sú už súčasťou balenia

Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Kuchynské váhy Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Kuchynské váhy.

Reklama