Eta Pečenka 0133 90010

Ostatní zákazníci nakúpili v:
Cena: Ihneď Do obchodu

Odporúčame: Top 20 produktov z kategórie Elektrické hrnce

Tradične, jednoducho a kdekoľvek – ETA PečenkaElektrický hrniec na pečenie určený pre rôzne spôsoby prípravy jedla. Od klasického pečenia mäsa, zapekania cestovín, až po dusenie a varenie. Jedlá v nej pripravené nestrácajú ...viac

Na sklade Zobraziť cenu vrátane dopravy

Najprezeranejšie produkty v kategórií Elektrické hrnce

Popis

Tradične, jednoducho a kdekoľvek – ETA PečenkaElektrický hrniec na pečenie určený pre rôzne spôsoby prípravy jedla. Od klasického pečenia mäsa, zapekania cestovín, až po dusenie a varenie. Jedlá v nej pripravené nestrácajú chuť, mäso nevysychá a prevádzka je až o 80 % úspornejšia než klasická rúra. Voňavé, šťavnaté mäso a chrumkavý múčnik zvládnete aj mimo svoju moderne vybavenú domácnosť. Ako? ETA má riešenie, ktoré vám umožní v malých bytových kuchyniach, na chalupe, alebo na dovolenke piecť pohodlne bez toho, že by sa vám zvýšila spotreba elektrickej energie a hlavne stačí vám jediný spotrebič. Pečenka ETA.

Pracovná nádoba Pečenky je z nepriľnavého teflónového povrchu a výnimočný je jej praktický štvorcový tvar. Ten oceníte hlavne pri pečení typických buchiet. Veko s nerezovou obrubou a špeciálnymi ventilačnými otvormi disponuje praktickým skleneným priezorom. Bezpečné používanie zaisťuje taktiež poistka automatického vypnutia pri odňatí veka. Podstavec je stabilný a tepelne odizolované držadlá umožňujú bezpečnú obsluhu a manipuláciu. Praktičnosť doplňuje tiež dĺžka prívodného kábla 1,5 m. Moderný dizajn Pečenky ETA padne do modernej kuchyne aj na chalupu.

Vzpomínate? Už je to viac než 50 rokov. Nová ETA Pečenka je moderný, kvalitný produkt, ktorý zachováva prednosti, ktoré vedeli oceniť generácie našich babičiek aj maminiek. A ako charakterizuje dnešný vývoj elektrického hrnca na pečenie Zdeněk Veverka, dizajnér značky ETA? „Pamätám si, že sme mali na chalupe podobnú misu na pečenie. Samozrejme s elegantnou patinou. Nádoba bola pomerne objemná, vošlo sa do nej celé kura. Pri pečení príjemne prevoňala celú miestnosť. Na druhú stranu som mal vždy trochu obavy s ní manipulovať. Rozpálené veko budilo rešpekt, a preto bolo nutné mať pripravenú podložku, kam veko po odklopení položiť. Nie menej nebezpečné sa mi zdalo pripojenie kábla.“ „Tieto momenty sa mi automaticky vybavili, keď som začínal na projekte ETA Pečenka pracovať. Okrem zadaných parametrov som chcel, aby nová pečenka netrpela tým, čo sa mi nepáčilo na tej, čo som poznal. Zámerom teda bolo vytvoriť spotrebič, kde užívateľ nebude mať obavy, že sa pri manipulácii stane nejaká nehoda. Tomu odpovedá tvar spodnej plastovej vane, do ktorej sa vloží nádoba na pečenie. Tým sa zamedzí kontaktu s horúcou nádobou.“

Dizajn veka bol navrhnutý tak, aby manipulácia s ním bola bezpečná a aby sa minimalizovala možnosť popálenia. Vychádza z požiadaviek pevnej konštrukcie, ktorá umožní jednoznačnú manipuláciu a pocit bezpečia. Takmer od začiatku bolo pracované aj s farebnosťou jednotlivých dielov. Nakonec bola vybraná neutrálna kombinácia, ktorá funguje v každej kuchyni.

ETA na tento produkt navyše poskytuje predĺženú záruku 5 rokov na topné teleso. Predĺženú záruku si registrujte TU .


Reklama

brand name

Prezrite si ďalšie Elektrické hrnce Eta, najprezeranejšie produkty Eta alebo najlacnejšie Elektrické hrnce.

Reklama