Kuchárske knihy sa na súčasnom trhu vyskytujú v obrovskom množstve, no v dávnych dobách to bola skôr cennosť. Kuchárov a kuchárky si kedysi za ich skvelé jedlá cenili až do takej miery, že ich platili zlatom. Varenie bolo totiž v minulosti uznávaným majstrovstvom, s ktorým súviselo aj majstrovstvo zaznamenávať recepty. Stratenú zbierku receptov Márie Terézie, ktorá si ich sama písala a odkladala, v kníhkupectvách určite nenájdete, ale ponúkame vám množstvo ďalších úžasných kuchárok plných tých najchutnejších receptov.
Kniha - 128 strán, český, pevný bez krytu matraca.Zdravá a ľahká večera, príloha alebo jedno zo zásadných jedál pri chudnutí. Šalátov existuje veľké množstvo, od ľadového cez rímsky až po rukolu či poľná. Kolektív Academie Barilla prináša najrozmanitejšie recepty na šaláty malé, prílohové aj na tie veľké, ...
KNIHA Makrobiotické tehotenstvo astarostlivosť o novorodenca (CZ)Popis:Podrobná a fundovaná príručka postavená ako na hlboké znalostifungovanie ľudského organizmu, jeho porúch a lekárskych prístupov k ichriešeniu, tak aj na šiestich tisícoch rokov tradície orientálnej medicíny,diagnostiky a energetického ...
Kniha - autor Jana Vlková, 128 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Pre všetkých milovníkov jedlého kvítí a porasty je Notes Kvetinové kuchárky nevyhnutný a praktický doplnok do terénu. Notes zahŕňa priestor pre vaše poznámky aj kalendárium s najčastejším výskytom jedlého kvítí a porasty, nechýba ...
Jak říká herečka Jana Štěpánková, jednou se rozhodla vykonat něco pro lidstvo, a když svého času zjistila, co jsou cukety vlastně zač, jaká je to úžasně plodivá síla, jak málem neomezené jsou možnosti jejich použití v kuchyni a jak to skoro nikdo neví, při nejbližší příležitosti své poznatky zveřejnila ...
Ako prežívame zaľúbenosť? Milujeme srdcom alebo naozaj ide láska cez žalúdok? Znamená pre nás láska aj dobré jedlo, keď ho doma pripravíme pre svojho milého či milú? Prečo sa súčasťou jedál oddávna stali afrodiziaká? Na tieto otázky nájdete odpovede v knihe známej etnologičky Kataríny Nádaskej. Ponúkame ...
Leto bez grilovania by snáď nebolo to pravé leto. Ak radi trávite voľný čas v záhradke, milujete dobré jedlo a spoločnosť rodiny a priateľov, potom je pre vás táto kniha ako stvorená. Inšpirujte sa skvelými receptami, prehľadne rozdelenými do jednotlivých kapitol, a okúzlite svojich hostí skvelým a rýchlym ...
Kuchyňa prevoňaná vanilkou je jedným z mnohých dielikov, ktoré skladajú domov.
Druh sortimentu : Kniha, Low Carb pro lenochy, Autoři : Martin Kintrup, Rok vydania : 2020,.
Chcete se o své děťátko postarat co nejlépe, jenže po tom, co zazněla diagnóza potravinová alergie, cítíte bezradnost? Tato kniha přináší ucelený úvod do problematiky a bezpečně vás provede všemi úskalími dietního stravování. A navíc vám poradí, jak dopřát dítěti vyváženou stravu. Recepty pokryjí vše ...
Pozvite kamarátov a nachystajte jedlo podľa niektorého z viac ako stovky ikonických receptov inšpirovaných úspešným seriálom Priatelia. Keď si pustíte jednotlivé epizódy, určite si uvedomíte, že jedlo je jeden z pilierov ľudskej pospolitosti. Práve nadčasovosť a uveriteľnosť príbehov odohrávajúcich sa ...
Více jak 200 rad, postupů a návodů k výrobě přírodních kosmetických produktů. Krása z přírody, vyrobte si domaUtrácíte spousty peněz za kosmetiku? A myslíte si, že bez drahých kupovaných přípravků to nejde? Pak pro vás máme dobrou zprávu. Jde, a ještě u toho ušetříte. Nemluvě o tom, že pro sebe uděláte ...
Kniha - Academia Barilla; Martin Čížek, 160 strán, český, pevný bez lesklého krytu Zelenina a bylinky, ako divoké, tak pestované, strukoviny a obilniny, ovocie a lesné plody, a dokonca ikvěty niektorých rastlín patrí ako ingrediencie k srdcu talianskej kuchyne. Vďaka podnebiu, horúcim rokom anízkým zrážkam, ...
Kniha - Marianne Zunner, 64 strán, česky, brožovaná bez lesklého krytu Radi si pochutnáte na jedle bez mäsa? Možno nie vždy, ale stále častejšie? Potom ste našli tú správnu knihu. Centrom nášho záujmu je vždy chuťový zážitok. Varenie bez mäsa nemusí znamenať, že sa o niečo ochudobníte, ako si mnohí myslia. ...
"Varenie môže byť príjemné, jednoduché a naplňujúce, a pritom môže výsledok skvelo vyzerať aj chutiť. Varenie nesmie byť otravná práca alebo nuda, musí byť dostupné každému, jasné a poctivé. Varenie a jedlo pre nás nepredstavuje matný, vzdialený ideál, ale je súčasťou každodenného života, a tak to musí ...